TELEVIZE - ANTÉNY - SATELITY

tel.: +420 602 110 440 / 261 213 075

protvshop.cz TELEVIZE - ANTÉNY - SATELITY
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.04.2022
Ukrajinská televizní stanice 1+1 v pozemním digitálním vysílání.
České Radiokomunikace (CRA) spouštějí vysílání ukrajinské televizní stanice 1+1 v rámci pozemního digitálního televizního vysílání. Vysílání bude ... číst celé
15.09.2021
Kampaň Telly: 3 měsíce za zvýhodněnou cenu.
  Velký balíček za zvýhodněnou cenu na 3 měsíce! Televize Telly ve středu 15. září 2021 spouští novou kampaň, tentokrát se sloganem „Teď už vám nic ... číst celé
11.06.2021
Prima Star od 14. června.
Společnost FTV Prima během příštího měsíce rozšíří svoji rodinu lineárních kanálů. Od 14. června bude provozovat v pořadí desátý kanál pod značkou Pri... číst celé
Zobrazit všechny novinky
facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Atlas Electronic s.r.o., se sídlem Na Jezerce 1457/12, Nusle (Praha 4), 140 00 Praha, IČ 27107183, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 96745 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

PRAHA

Prodejna Praha

Na Jezerca 12 Praha 4 Nusle

Telefon : 602 110 440

 

HUMPOLEC

Prodejna Humpolec

Žižkova 1550 Humpolec

Telefon : 602 100 003

IČO/DIČ

IČO: 271 071 83

DIČ: CZ 271 871 83

© Copyright PROTVSHOP 1993 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz